40079709_1480411052104155_59869937613206

NAAILESSEN EN STOFFEN

Gezellige naailessen in kleine groepjes en prachtige stoffen

Bij De Tovenaald leert jong en oud naaien. In kleine groepjes (max 4) ontdek je als beginner stap voor stap de naaimachine en maak je een eerste eigen naaiwerk. Daarna is alles mogelijk. In het gezellige atelier kies je stoffen en maak je allerlei leuke kleren, kussens, tassen, babykleertjes, ....

NAAILESSEN VOOR VOLWASSEN EN KINDEREN

Zin om te leren naaien? Om in kleine groepjes regelmatig een leuk naaiwerkje te maken?

Zowel beginnende als ervaren naaisters kunnen terecht in het naaiatelier. Tijdens een reeks van vier avonden werken we een aantal leuke naaiwerkjes af. In overleg kies je wat je wilt maken en werken dat stap voor stap af.

WORKSHOPS VOOR KINDEREN

Gezellige tweedaagse workshops voor kinderen tijdens de vakanties.

AVONDLESSEN

Verschillende avonden in de week van 19 tot 22 uur.

MIDDAGLESSEN

Middag lessen tijdens de week van 13u30 tot 16u30.

TONIA VIAENE

"Naaien is als gezellige hobby begonnen. Ik vond het zo leuk om van een foto of eigen ingeving een leuk naaiwerk te maken. De nieuwe hobby mondde uiteindelijk uit in het verlangen om er professioneel iets mee te doen. Al snel kreeg ik de vraag of ik ook naailes wilde geven. Al ruim 5 jaar geef ik nu dagelijks les aan kleine groepjes in het atelier. Tijdens de vakanties leer ik jonge meiden (jongens heb ik nog niet veel mogen begroeten) werken met de naaimachine. Volwassenen of jonge meiden, we hebben altijd veel plezier en de resultaten mogen er zijn!"

CONTACT US

Blekerijstraat 7, 8790 Waregem, Belgium

©2018 by De Tovenaald. Proudly created with Wix.com