Workshops

 

Workshop Kids

Verschillende workshops voor kids vanaf 10 jaar zowel voor de eerste starters als kinderen die al een beetje ervaring hebben. Ook tijdens de vakanties organiseren we workshops. Verschillende mogelijkheden voor een gezellig middag met telkens een creatief resultaat.

Bekijk alle mogelijkheden voor de vakantie


Workshop Volwassenen

Verschillende workshops  voor volwassen met en zonder ervaring. Een volledige reeks van 4 avonden voor de eerste ervaring op een naaimachine. Voor de meer ervaren naaister zijn er verschillende avonden met leuke specifieke naaiwerken als resultaat. Wil je wat hulp of is je naaiwerk van een van de workshops niet klaar? Kom dan naar Tonia's Gezellige Naaiavonden.

Bekijk alle mogelijkheden voor de volwassenen

Naailes voor beginners

Vervolgreeks beginners

Workshops tijdens namiddag

 

 

Verfijnd zoeken

Over mij

De Tovenaald is het naaiatelier van Tonia Viaene en Harald Dumoulin. Hier maken we leuke, originele, creatieve spullen voor groot en klein.

Leuke accessoires zoals pennenzakken, rugzakjes, tissuedoos cover en nog veel meer. Voor op school maak ik leuke originele pennenzakken en voor de allerkleinste een leuk rugzakje of een knusse slaapzak. Rokjes en jurkjes van vrolijke stoffen en ook deze stoffen kun je bij me aankopen.

Kijk maar eens rond in de webshop.

De Tovenaald

  • 0477 661 446
  • tonia@detovenaald.be

Facebook