Linnenzak

Handige linnenzak

 

Sportkamp, schoolkamp, Chiro, KSA, KLJ, Scouts, ...jeugdkampen, schoolreizen of gewoon gezellig op vakantie of citytrip met het gezin. Een handige linnenzak houdt de vuile was netjes gescheiden van de schone kleren. Maar ook voor uw studenten op kot of internaat is een linnenzak heel handig om de vuile te verzamelen en mee naar huis te nemen. Uiteraard staat de linnenzak ook mooi in de badkamer om de vuile was te verzamelen. 

Met de naam van uw kind erop kan niemand zich nog vergissen.

Gaat uw zoon of dochter binnenkort op kamp, kot of internaat? Dan kunnen ze niet vertrekken zonder een handige gepersonaliseerde linnenzak. 

Er zijn twee versies van de klassieke linnenzak:

De luxueze linnenzak is van hoge kwaliteit en is gemaakt met een dubbele stoflaag. Afgewerkt met een koord om de zak dicht te snoeren.Met de naam erop raakt niemand zijn linnenzak nog kwijt.


De standaard linnenzak is gemaakt in een enkele stoflaag en heeft een handig zakje aan de buitenkant. Ook de standaard linnenzak is afgewerkt met een koord om de zak dicht te snoeren en kan worden afgewerkt met naam van uw zoon of dochter.

De linnenzak is in verschillende stoffen verkrijgbaar. Kijk bij de stoffen en geef je voorkeur aan bij Extra.

 

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Linnenzak met naam
Gaan de kinderen deze zomer op kamp of vertrek je met het gezin op reis. In deze handige en leuke li..
30,00€
Luxueuze linnenzak
Gaan de kinderen deze zomer op kamp of vertrek je met het gezin op reis. In deze handige en leuke li..
45,00€

Over mij

De Tovenaald is het naaiatelier van Tonia Viaene en Harald Dumoulin. Hier maken we leuke, originele, creatieve spullen voor groot en klein.

Leuke accessoires zoals pennenzakken, rugzakjes, tissuedoos cover en nog veel meer. Voor op school maak ik leuke originele pennenzakken en voor de allerkleinste een leuk rugzakje of een knusse slaapzak. Rokjes en jurkjes van vrolijke stoffen en ook deze stoffen kun je bij me aankopen.

Kijk maar eens rond in de webshop.

De Tovenaald

  • 0477 661 446
  • tonia@detovenaald.be

Facebook