Algemene voorwaarden

TOEPASSING

Op alle bestellingen zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.

Bij het plaatsen van een bestelling, verbind je je ertoe akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Ondernemersgegevens:

De Tovenaald (de verkoper)

Blekerijstraat 7

8790 Waregem


Ondernemingsnummer 0533 560 970

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Enkel het Belgische recht is van toepassing (dit dient aangepast te worden indien website in het buitenland gebruikt wordt). Ieder geschil dat zou voortvloeien uit het raadplegen van deze website valt onder de exclusieve bevoegdheid van het Gerechtelijk Arrondissement van Kortrijk.

Toegang

Deze website is toegankelijk voor recente computers waarop courante software geïnstalleerd staat. De organisatie waarborgt echter geen compatibiliteit en kan geenszins aansprakelijk gesteld worden voor het niet kunnen bereiken van de website. Het is verboden om toegang te forceren tot delen van deze website die niet publiekelijk zichtbaar zijn. Het is eveneens verboden de website aan te passen, zaken toe te voegen of te verwijderen, op welke manier dan ook.

E-commerce

Prijzen

De op de website aangegeven verkoopprijzen zijn inclusief alle belastingen, maar exclusief verzendkosten. De BTW bedraagt 21%.

Bestelling en totstandkoming overeenkomst: u kunt uw bestelling plaatsen via de bestelknop op de webpagina. Minimum 24 uur na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een e-mail ter bevestiging met een samenvatting van uw order en de betaalgegevens. Om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen adviseren wij dat je je vragen over een artikel in de bestelling vermeldt.

Afzetgebied & Bezorgkosten

De op de site gekochte producten worden geleverd in België en Nederland. De verzendkosten zijn 5€.

Levering & Levertijd

Wij doen er alles aan om de op deze website vermelde levertijden te respecteren. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk gesteld worden voor een levering die te laat aankomt of een levering die verloren gaat door overmacht, onvoorziene omstandigheden of door derden, met name de organisaties die instaan voor de levering. In geval van problemen zullen wij samen met de organisatie die instaat voor de levering op zoek gaan naar een oplossing. De levering duurt maximum 1 week. Minimum 1 dag. We zullen dit meestal in overleg bepalen en doorgeven.

Betaling

De betalingen gebeuren via overschrijving. Je moet rekening houden dat de overschrijving tussen 2 verschillende banken soms tot 3 dagen kan duren.

Verzakingsrecht

In overeenstemming met de Belgische wet van 6 april 2010  beschikt de consument over een termijn van minstens 14 kalenderdagen waarin hij de overeenkomst kan herroepen, dit zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief. Voor goederen gaat die termijn in de dag na de levering aan de consument, als aan alle verplichtingen voldaan wordt. Voor diensten gaat deze termijn in de dag na het afsluiten van de overeenkomst, als aan alle verplichtingen voldaan wordt. Wanneer de onderneming niet aan alle verplichtingen voldaan heeft, is de herroepingstermijn drie maanden. In geval van uitoefening van het herroepingsrecht is de onderneming gehouden tot terugbetaling van de door de consument gestorte bedragen, zonder kosten.

Beschikbaarheid

Wij behouden het recht de leverdatum uit te stellen indien het product niet meer voorradig is of niet snel leverbaar door andere leveranciers.

Garantie

Volledige garantie op alle creaties. Indien er: een drukknopje loskomt, een naad loskomt, kleuren niet kleurvast zijn, ... De creatie kan via de post (op kosten van de klant) teruggestuurd worden naar bovenstaand adres en zal vervangen of gemaakt worden. De creaties NIET 'in de week' of in azijn zetten een nachtje. Ik krijg nooit kleedjes/rokjes terug ivm de kleurvastheid enkel als ze 'in de week' gestaan hebben. Er is geen garantie als dit toch gedaan is. Alle creaties zijn handwerk. Daardoor kunnen er kleine verschillen in afwerking of afmetingen zitten.

Wasvoorschriften: ik raad u aan de artikelen te wassen op 30°c met een specifiek vloeibaar wasmiddel voor gekleurde was. Het is echter nog beter voor de felgekleurde stoffen als deze met de hand gewassen worden. Zo blijft de kleding extra mooi op termijn! Gelieve de kleding niet in de droger te stoppen, niet in 'de week' te zetten gedurende 1 nacht en niet te heet te strijken.

Kleurechtheid: ik doe mijn best de kleuren van de artikelen zo waarheidsgetrouw weer te geven. Toch is het mogelijk dat de kleuren op de foto's iets afwijken van de echte kleuren. Dit kan bijvoorbeeld afhangen van het beeldscherm van uw computer. Als u twijfelt over een kleur, kan u steeds contact met mij opnemen.

Ruilen

Indien de maat niet juist is kan er altijd geruild worden. De kleding mag teruggestuurd worden naar bovenstaand adres. Van zodra de kleding in mijn brievenbus zit maak ik een nieuw exemplaar en doe dit (op kosten van de klant, gelieve 2 zegels bij het pakketje te steken) terug op de brievenbus.

Over mij

De Tovenaald is het naaiatelier van Tonia Viaene en Harald Dumoulin. Hier maken we leuke, originele, creatieve spullen voor groot en klein.

Leuke accessoires zoals pennenzakken, rugzakjes, tissuedoos cover en nog veel meer. Voor op school maak ik leuke originele pennenzakken en voor de allerkleinste een leuk rugzakje of een knusse slaapzak. Rokjes en jurkjes van vrolijke stoffen en ook deze stoffen kun je bij me aankopen.

Kijk maar eens rond in de webshop.

De Tovenaald

  • 0477 661 446
  • tonia@detovenaald.be

Facebook